HKM CUP 2017 druhýkrát ovládli Gindl s Ďuricom

Autor: HKM Zvolen Dátum: 30.6.2017

Až dvadsaťštyri párov rozdelených do šiestich skupín sa pustilo do zápolenia o prvenstvo na tradičnom turnaji, ktorý sa koná pred záverom prvej fázy letnej prípravy. V príjemnom prostredí hotela Tenis objavili aj hokejisti, ktorí sa na sezónu pripravujú individuálne a zahrali si aj veteráni, ktorí už svoje korčule zavesili na klinec, no pohybu zostali verní. Treťou kategóriou, ktorá zabojovala  na turnaji, boli obchodní partneri klubu a pozvaní hostia.

Zo súčasného kádra trénera Petra Mikulu si prvenstvo v skupinách vybojovali Viktor Fekiač s Radovanom Cúttom, Michal Chovan so svojím deblovým partnerom pánom Strhárskym a Lukáš Jurík s Marekom Šimkom. Posledne menovaní ostrieľaní borci to napokon z hokejistov dotiahli najďalej, až do finále. Do štvrťfinále sa dostalo šesť víťazov skupín a dve najlepšie dvojice z druhých miest. V hre zostala aj dvojica bývalých skvelých obrancov Rastislav Štork – Miroslav Brumerčík, ktorí svojich mladých nasledovníkov poriadne popreháňali a postúpili ako víťazi skupiny.

Cenu pre tretí najlepší tenisový pár si v súboji zdolaných semifinalistov odniesli Chovan so Strhárskym a „striebro“ brali po tesnej finálovej prehre 6:7 Jurík so Šimkom. Víťazom sa stali premožitelia hokejistov HKM, páni Gindl a Ďurica. Dvojica zastupujúca Slovenskú sporiteľňu nenašla počas celého turnaja premožiteľa a obhájila svoj triumf spred roka. Okrem pohárov si víťazi prevzali na celý víkend aj kľúče od vozidla Mercedes-Benz GLE kupé, ktoré poskytla spoločnosť ADIA. Ďalšími partnermi HKM, ktorí prispeli cenami pre najlepšie páry boli spoločnosti BIS audio, United Brands, Inmedia, Podravka  a Urpiner. K zdarnému priebehu akcie prispela tiež firma Vezopax.

Po skončení turnaja čakala na hráčov Zvolena už len jedna povinnosť, štvrtkový tréning. Ten zakončil prvú, suchú fázu letnej prípravy a mužstvo sa rozišlo na dovolenky.

 

Viac fotografií z turnaja nájdete na www.facebook.com/hkmzvolen