Dres Richarda Šechného v dražbe

Autor: HKM Zvolen Dátum: 17.10.2018

Počas nedeľňajšieho zápasu Zvolena s Košicami, ktorý bol posledným extraligovým v bohatej kariére útočníka Richarda Šechného, si jeden zo štyroch vyžrebovaných výhercov podpísaných originálnych dresov s číslom 24 svoju výhru neprevzal. Je tu teda možnosť pre ďalších fanúšikov zvolenského hokeja získať tento cenný suvenír a zároveň tým podporiť našu hokejovú mládež, ktorej výťažok z dražby poputuje. Ako sa zapojiť?

Kontaktujte nás na našej facebookovskej stránke (www.facebook.com/hkmzvolen) priamo do správy, kde uvediete ponúkanú sumu, váš telefónny kontakt a celé meno (pokiaľ sa nezhoduje s menom na facebooku). Najvyššiu ponúknutú sumu budeme priebežne aktualizovať v príslušnom príspevku, kde ju môžete sledovať a následne podľa situácie zasielať ďalšie ponuky. Dražba bude ukončená v pondelok 22. 10. o 12:00 hod. Výhercu budeme následne kontaktovať a svoj dres, spolu so šálom HKM a dvomi vstupenkami na utorkový duel Zvolen – Miškovec si bude môcť prevziať v deň zápasu na zimnom štadióne.

Vyvolávacia cena originálneho dresu Richarda Šechného s jeho podpisom  je 50 eur, každá nová ponúknutá suma musí aktuálnu dražobnú cenu prevyšovať minimálne o 2 eurá.