Dnes aj s Chovanom. Novinky vo fanshope a prestávkové fotenie s hráčmi

Autor: HKM Zvolen Dátum: 14.2.2019

Do veľkého derby ostáva pár hodín. Už teraz si smelo dovolíme tvrdiť, že to dnes večer bude pod Pustým hradom najvyššia doterajšia návšteva sezóny. Všetci veríme, že rytieri úspešnú odvetu za Winter Classic baranom nedovolia a svoje hradby aj vďaka mohutnej podpore domácich tribún ubránia. Taktiež veríme, že naši fanúšikovia pripravia opäť vynikajúcu atmosféru, ako sa na priamy súboj o prvé miesto patrí! 

Úvodné buly padne o 18-tej, dnes však naozaj odporúčame fanúšikom doraziť na svoje miesta v dostatočnom predstihu, a to nielen pre vyhnutie sa čakaniu pri pokladniach. Mimochodom, v tomto článku nájdete prehľadný návod, ako sa takému čakaniu úspešne vyhnúť. Pred samotným začiatkom si ešte spoločne pripomenieme krásne víťazstvo z prvého tipsportligového Winter Classic, následne poriadne privítame lídra tabuľky, našich rytierov! Cenu pre víťaza fanúšikovskej ankety pre najlepšieho hráča mesiaca január si prevezme jej víťaz, brankár Tomáš Tomek. No a potom môžeme ísť na to! Na tribúne C bude pripravené choreo, pre správny efekt preto prosíme všetkých zúčastnených o spoluprácu a dodržiavanie pokynov. 

V atraktívnom šlágri ponúkame aj spestrenie počas prestávok. Pri fotostene vedľa vchodu do reštaurácie vás počas prvej prestávky budú čakať Vojtech ZeleňákPatrik Marcinek a Marco Halama, ktorí vám s radosťou venujú autogram či spoločnú fotku. Do fanshopu prišlo zopár noviniek, navyše sme ho trošku preorganizovali, určite sa teda oplatí zavítať aj tam. 

Na záver skvelá správa, po vynechaní zápasu v Poprade sa do zostavy vracia kapitán Michal Chovan! Tak teda, vidíme sa večer a nech nám to spolu poriadne hučí tak, ako nedávno na Štiavničkách...

Vstupenky môžete zakúpiť pohodlne online až do 17:59 v sieti Ticketlive.sk na TOMTO ODKAZE.