Derby sa blíži. Ako sa dostať k vstupenkám?

Autor: HKM Zvolen Dátum: 12.2.2019

Predpredaj vstupeniek na piatkové derby Zvolena proti Banskej Bystrici sa slušne rozbehol. Poradíme vám, akými spôsobmi sa môžete dostať k vstupenkám na tento očakávaný zápas, aby vás “vzrušenie“ nechytilo už v rade pri pokladniach pred prvým buly.

Najspoľahlivejšie a najrýchlejšie si vstupenky na vami vybrané miesta zakúpite v predpredaji.

 

Kamenné predajne

Pre klasikov, ktorí si vstupenku najradšej zakúpia v kamennej predajni, sú vo Zvolene k dispozícii tri predajné miesta. Najznámejším je stávková kancelária v Dome služieb na Kozačekovej ulici. Tu dostanete v predpredaji do ruky klasickú vstupenku, rovnakú, ako v pokladni na zimnom štadióne pred zápasom. Na ďalších dvoch miestach – v kancelárii cestovnej agentúry Profitravel (Trhová 6) a v predajni hudobných nástrojov Total Music (Študentská 1) si zakúpite vstupenky vytlačené na papieri formátu A4, tzv. e-tickety, ktoré sú rovnocenné klasickým vstupenkám.

 

Poštou

Vstupenky sa po objednaní na www.ticketlive.sk dajú zaslať aj poštou, tu však treba rátať s časom potrebným na doručenie.

 

Do mobilu

E-ticket si môžete vytlačiť aj doma v prípade, že si vstupenky objednáte online na www.ticketlive.sk. Po zaplatení dostanete správu s prílohou obsahujúcou e-ticket, ktorý si jednoducho vytlačíte.

Úplne najjednoduchšie to však je, keď máte online objednanú digitálnu vstupenku v mobile. V tom prípade stačí mobil s kódom priložiť k čítačke pri turnikete. Bez čakania v rade, vyberania miesta na poslednú chvíľu a nervozity uvidíte zápas od prvej sekundy. V neposlednom rade, digitálnu vstupenku si môžete zakúpiť aj pár minút pred začiatkom zápasu, keď už stojíte pred štadiónom.

 

Pokladne na zimnom štadióne

Pokiaľ máte dostatok času a prídete s určitým predstihom, vstupenky si zakúpite aj v pokladniach zimného štadióna. Ako sa však začiatok zápasu blíži, fanúšikov pri okienkach pribúda, pohoda sa stráca a stihnutie úvodného buly je neraz vo hviezdach. Nehovoriac o tom, že 30 minút pred začiatkom zápasu si už nemôžete vyberať miesto na sedenie. Tu si kupujúci azda najviac uvedomia výhody predpredaja.

 

Uvedené spôsoby nákupu vstupeniek nie sú vo Zvolene žiadnou novinkou, takto to funguje už od vlaňajšieho septembra. Blíži sa však vrchol sezóny, divácky záujem bude nepomerne väčší a dlhšie budú aj rady pri pokladniach. Preto na výhody predpredaja upozorňujeme dlhodobo, zvlášť teraz, na konci základnej časti. V playoff sa pri nákupe v predpredaji pridá pre fanúšikov k časovej úspore aj úspora finančná. Už od štvrťfinále bude totiž cena sólo vstupenky v predpredaji výhodnejšia, ako v pokladni pred zápasom.

Stojí teda za to pouvažovať nad tým, ako a kedy si vstupenku kúpite. Poradili sme, teraz je to na vás, fanúšikoch.

Na záver ešte jedna poznámka. Všetky hore uvedené starosti a radosti odpadajú permanentkárom. Tí, ktorí si včas zakúpili permanentnú vstupenku PREMIUM na novú sezónu, neplatili vstupné už na Memoriál Pavla Zábojníka, ani prípravné zápasy, a svoje miesto majú zabezpečené až do posledného zápasu rytierov v playoff 2019.