Ďakujeme našim partnerom: SWAN

Autor: HKM Zvolen Dátum: 28.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Útočník Ján Chepčok predstavuje partnera SWAN a.s.

Spoločnosť SWAN, a.s., je niekoľko rokov jedným z najväčších telekomunikačných operátorov. A po fúzii so spoločnosťou BENESTRA v januári 2019 sa stala jednoznačnou dvojkou v poskytovaní služieb firemným zákazníkom. Zároveň má SWAN bohatú ponuku aj pre domácnosti.

Od svojho vzniku v roku 1999 sa spoločnosť vyprofilovala na poskytovateľa kvalitných služieb a dosiahla renomé lídra, ktorý prináša na slovenský trh kľúčové inovácie. Spoločnosť disponuje rozsiahlou infraštruktúrou s priamym redundantným prepojením do najväčších európskych peeringových centier, širokou škálou technológií na budovanie poslednej míle kzákazníkovi ako aj špičkovým dátovým centrom, kde prevádzkuje moderné cloudové a manažované služby.

Spoločnosť SWAN začala ako prvá na Slovensku s masívnym budovaním a poskytovaním služieb na technológii LTE. Okrem optických sieti už v takmer 400 mestách a obciach SWAN poskytuje  vysokorýchlostné pripojenie vzduchom. Spoločnosť SWAN od roku 2007 poskytuje tzv. triple play služby pre domácnosti. Televíziu si vďaka operátorovi môže zákazník pozrieť aj z archívu či cez mobilnú aplikáciu SWAN GO. Okrem kvalitného obrazu a tematicky bohatej programovej štruktúry môžu domácnosti využiť rýchly internet či už cez optickú sieť, alebo vzduchom cez LTE. 

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!