Ďakujeme našim partnerom: Revart, Ticketlive, VEGO Marketing, Hotel Tenis

Autor: HKM Zvolen Dátum: 30.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Útočník Miloš Kelemen predstavuje partnerov Revart, Ticketlive, VEGO Marketing a Hotel Tenis.

Revart ponúka veľkoplošné LED obrazovky pre každý druh použitia s našimi komplexnými službami. Firma prenajíma veľkoplošné obrazovky variabilných rozmerov na podujatia, alebo ako atraktívnu plochu pre dynamickú reklamu. V rámci live produkcie zabezpečuje Revart živý strih z kamier s grafikami, okamžitými replaymi na LED obrazovky, projekcie, televízory alebo internetové streamy.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ticketlive je ticketingovým partnerom HKM Zvolen. Spoločnosť ponúka predpredaj vstupeniek, akreditačné systémy, zabezpečenie pokladne a odbavenia v mieste konania, tlač kariet, aktuálne záznamy o počte návštevníkov v areáli, reporting dát, zabezpečenie vonkajšej reklamy, online podporu predaja, predaj merchandisingu a komplexné PR. 

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

VEGO Marketing sa špecializuje sa na navigačné tabule, nazývané aj ako smerové tabule. Svoje služby zabezpečuje rýchlo, flexibilne, kvalitne a, samozrejme, podľa požiadaviek zákazníkov po celom Slovensku. Presne tam, kde to práve potrebujetú. Ročne je firma schopná personálne a odborne zrealizovať minimálne 500 ks informačno-navigačných tabúľ (smerových tabúľ), a to v každom meste na Slovensku. Okrem iného sa venuje aj prenájmu billboardov, reklamných stien, prenosných reklamných zariadení a billboardových vozíkov.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Congress & Wellness Hotel Tenis je súčasťou jedinečného areálu City Resort, ktorý sa nachádza v srdci stredného Slovenska. Je to ideálne miesto pre váš biznis, šport a relax. Každý si tu nájde to, čo mu spraví radosť. Štvorhviezdičkový hotel je k dispozícii so službami ubytovanie, gastro, kongres, masáže i šport.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!