Ďakujeme našim partnerom: MRK Contract, Pozana, SSE

Autor: HKM Zvolen Dátum: 28.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Obranca Branislav Kubka predstavuje partnerov MRK Contract, Pozana a SSE - Stredoslovenská energetika.

MRK Contract na slovenskom trhu zastupuje významných svetových výrobcov podlahových krytín, vďaka čomu disponuje širokým portfóliom produktov a inovatívnych noviniek (v oblasti podlahových krytín). Záber firmy je pomerne široký: koberce, kobercové štvorce, PVC, prírodné lino podlahy, laminátové a drevené parkety, vinylové click lamely, športové povrchy, priemyselné podlahy, terasové kompozitné dosky, umelé trávniky a ako doplnkový sortiment dodáva a montuje dvere, žalúzie a nábytok.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Pozana je slovenská firma ponúkajúca z vlastnej rozrábky a mäsovýroby bravčové, hydinové, hovädzie, teľacie mäso a tradičné slovenské mäsové výrobky. Pri výrobe sa dodržiavajú prísne bezbečnostné a zdravotné štandardy. Cieľom firmy je výroba poctivých mäsiarskych produktov bez rastlinných a chemických prísad.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Stredoslovenská energetika, a. s. je na trhu viac ako 95 rokov a dodáva energie pre viac ako 700 000 zákazníkov, pričom okrem elektriny a plynu ponúka ďalších 20 proklientskych služieb. Spoločnosť ponúka transparentnosť energií, spoľahlivé a stabilné dodávky elektriny a plynu, nadštandardný a vždy dostupný zákaznícky servis, bezplatné energetické poradenstvo, komfortné e-služby a najširšiu ponuku sadzieb.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!