Ďakujeme našim partnerom: Euroinex, Felbermayr, Togato

Autor: HKM Zvolen Dátum: 28.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Útočník Maroš Jedlička predstavuje partnerov Euroinex, Felbermayr a Togato

História spoločnosti Euroinex s.r.o. siaha do roku 2007 a zaoberá sa prevádzkovaním a servisom samoobsliužných nápojových automatov na výrobu teplých a chladených nápojov, kusového tovaru a kompletného programu pre reštaurácie a administratívne priestory.Hlavným programom Euroinex s.r.o. je zabezpečenie pitného režimu pre výrobné prevádzky formou samoobslužných nápojových automatov, výrobníkov sódy a ochutených malinoviek. Prvoradým cieľom je spokojnosť a cenová dostupnosť pre vašich zamestnancov, klientov a prominentných hostí. Kvalita predávaných nápojov je pod stálou kontrolou nášho obchodného partnera – spoločnosti Nestlé Slovensko, ktorá je garantom, že v našich automatoch sa na výrobu nápojov, používajú len vysokokvalitné certifikované suroviny.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Spoľahlivosť a kvalita podania ruky sú dva zo základných faktorov úspechu spoločnosti Felbermayr Slovakia s.r.o. a zároveň zrkadlo jej štruktúry. Know-how, ktoré rástlo počas desaťročí, špičkové vybavenie s najmodernejšou technológiou a čestný úmysel poznať a plniť požiadavky zákazníkov sú prídavkami k receptu úspešnosti zdvíhacej techniky Felbermayr. Firma disponuje viac ako 1500 zamestnancami, 1300 pracovnými plošinami, približne 250 mobilnými žeriavmi s maximálnymi nosnosťami od 20 do 800 ton, niekoľkými žeriavmi na pásovom podvozku a s približne 200 vozidlami špeciálneho transportu sme optimálne vybavení aj pre zákazky na hranici možného. Pre najťažšie prípady sú k dispozícii ešte tri žeriavy na pásovom podvozku LR 1750, najsilnejšie v Rakúsku a Slovensku s možnou nosnosťou až 1000 ton a prenosné hydrualické zdvíhacie zariadenie s nosnosťou až 800 ton. 

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Čistiareň Togato, založená v roku 1999, ponúka chemické čistenie odevov a kožených výrobkov, pranie bielizne a žehlenie, impregnácia odevov vhodná pre nepremokavé materiály, čistenie kobercov a tiež ponúka rozvoz prádla priamo na dohodnuté miesto.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!