D. Mráz: Z hráčov cítiť odhodlanie

Autor: HKM Zvolen Dátum: 14.3.2018

Oficiality sa skončili, ide sa na to! Hokejisti Zvolena sa v utorok pustili do prípravy na prvé kolo play off.

Po popoludňajšom tréningu sa presunuli do hotela Poľana, kde sa tréneri, realizačný tím a hráči stretli na spoločnej večeri s vedením HKM. Mužstvu sa prihovoril prezident klubu Dušan Mráz, ktorý pred rozhodujúcou fázou sezóny nezabudol ani na priaznivcov zvolenského hokeja. Tým touto cestou adresoval nasledujúce slová:

„V nedeľu sa skončila základná časť našej najvyššej hokejovej súťaže. Som hrdý na to, že cieľ číslo jeden, ktorý sme si pre túto sezónu stanovili, teda skončiť do štvrtého miesta, sme splnili. Dnes sa môže zdať, že to mohlo byť aj lepšie, ale aj druhá priečka má pre naše ďalšie účinkovanie v play off veľký význam. Jediné, čo mi v tomto ročníku Tipsport ligy naozaj vadí, je zlý duch, ktorý sa do nej vkradol a úspešne ju ničil. Som však optimista a verím, že play off sa už bude zo strany všetkých zúčastnených niesť v duchu fair play. 

Ďakujem všetkým priaznivcom HKM za doterajšiu podporu. Každý vie, že je obrovský rozdiel hrať pred plným, či pred poloprázdnym štadiónom, preto prosím všetkých, ktorí fandia nášmu klubu a v čase štvrťfinálových zápasov budú mať tú možnosť, aby neváhali a prišli svojou prítomnosťou a hlavne svojimi hlasivkami podporiť našich chlapcov. Len s vašou podporou môžeme splniť aj druhý cieľ sezóny, a tým je postup do finále play off. A potom môže prísť cieľ číslo tri!"

V utorok bol prvý tréning pred play off, po ňom spoločná večera celého realizačného tímu, všetkých hráčov a akcionárov klubu. Zainteresovaní sa dozvedeli všetko potrebné, čo majú pred rozhodujúcou časťou sezóny vedieť. Zo všetkých hráčov bolo jasne cítiť odhodlanie a viera vo vlastné sily, čo verbálne aj potvrdil nový kapitán mužstva Michal Chovan: „Teším sa na nadchádzajúce napínavé súboje a som presvedčený, že v nich nám všetkým urobia chlapci radosť. Spolu sme HKM!"