Červeno-modrá kvapka je tu znova

Autor: HKM Zvolen Dátum: 5.12.2018

V čase adventu, rovnako ako pred rokom, prichádza HKM Zvolen v spolupráci s Národnou Transfúznou Službou s akciou určenou pre darcov krvi. Tradičná Červeno-modrá kvapka pre život sa tentoraz uskutoční v piatok 14. decembra v priestoroch detského oddelenia Nemocnice s poliklinikou vo Zvolene.

Výjazdový odber NTS Banská Bystrica sa bude konať v čase od 7.00 do 10.00 hod., avšak fanúšikovia zvolenského hokeja, ktorí majú záujem vidieť naživo hráčov HKM a stretnúť sa s nimi, by si to na miesto odberu mali namieriť okolo deviatej hodiny. Práve v tom čase by sa totiž mala na odber hlásiť družina „rytierov“ trénera Andreja Podkonického. Ďalšie informácie poskytol jeden z iniciátorov akcie, riaditeľ marketingu HKM, Ing. Miroslav Brumerčík: „Keďže zvolenské ´áčko´ nemalo tentoraz centralizovanú prípravu na suchu, museli sme vynechať odber krvi, ktorý organizujeme pravidelne v mesiaci jún priamo v šatni nášho tímu. Všetko si preto chceme vynahradiť teraz, počas ligovej prestávky“.

Najvyššia súťaž bude mať pauzu od 10. do 16. decembra a Zvolenčania stihnú v tomto čase okrem poctivého tréningu a odberu krvi aj jednu exhibíciu. Už v sobotu 15. decembra to bude neodmysliteľný predvianočný „zápas roka“ na mestskej ľadovej ploche, kde výber hráčov z vedúceho mužstva Tipsport Ligy zabojuje v stretnutí s rozprávkovými bytosťami. „Verím, že Zvolenčania sa na neobvyklý duel tešia rovnako, ako naši hokejisti a nájdu si čas pristaviť sa pri ľadovej ploche. Okrem zaujímavého merania síl máme počas prestávok pripravené súťaže pre deti a divákom tiež prinesieme ukážku tréningu našich prípravkárov,“ pozýva na zvolenské Námestie SNP Brumerčík.

Počas budúceho nesúťažného týždňa teda „rytierom“ určite nuda nehrozí. Naopak, urobia niečo pre fanúšikov a ľudí, ktorí to potrebujú. Pripojte sa k nim!